eva70.jpg

Ni är välkomna till en överrasknings-fest för Eva som snart fyller 70 år. Eva vet ingenting! 

Vi tänkte samlas i Damsnäs skola lördagen den 17:e december klockan 14.00. Det blir en ledig tillställning som vi tänkte fylla med god mat, lite mingel och kanske lite enklare aktiviteter.

Mamma brukar säga att hon inte behöver några saker när man frågar vad hon önskar sig. Däremot blir hon alltid glad för olika sorters upplevelser tillsammans med vänner och släkt. Hon har i flera år velat anordna en stor fest för släkten på hennes sida men det har ännu inte blivit av. Därför tänkte jag och Fredrik ordna en överraskningsfest för lilla mamma. Lokalen och cateringfirma är bokad. Jag och Fredrik står för lokalhyran, dricka till maten, kaffe och kakor. Var och en av gästerna betalar bara maten som kostar 185 kr.

Mat som serveras:
Klassisk porterstek med gräddsås, kokt potatis, kokta morötter, pressgurka och gelé. Sallad, hembakat bröd och smör.

Har ni speciella önskemål eller liknande, hör av er om detta så kan vi försöka lösa detta.

Om ni har möjlighet att komma, meddela detta till Anneli via epost eller telefon eller via formuläret nedan.

Anmäl er senast den 8:e december så vi kan beställa maten i god tid.
Betalning kan swishas till Anneli eller betalas på festen.

Epost: anneli.palsson@hotmail.com
Mobil (Swish): 070-317 44 44

Varmt välkomna!

Redan anmälda till festen (36st): Anneli, Joachim, Aina, Ingvar, Mona, Kutte, Christoffer, Matilda, Joakim, Carola, Wille, Calle, Fredrik, Hanna, Lilly, Love, Annika, Bruno, Emma, Sten-Åke, Peter, Susanne, Margareta, Anne-Marie, Camilla, Pierre, Carina, Alvar, Vidar, Rasmus, Robin, Inger, Gerd, Ulf, Felicia... (och Eva så klart, fast hon vet ju inte det ännu)

Skriv vilka som kommer

Speciella önskemål

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.