Sweden Rock Magazine

Sweden Rock MagazineSweden Rock Magazine är nordens största hårdrockstidning. När det var dags att erbjuda digital läsning fick vi uppdraget att bygga upp en websida kring detta med fokus på att fånga upp nya prenumeranter för såväl fysisk som digital läsning :)

Sweden Rock Magazine

 

154 Love Pålsson

Love PålssonLove Pålsson är en ung talangfull crossförare som har en hög ambitionsnivå. Detta året har han skaffat ett antal sponsorer för att öka möjligheterna till en hög placering. Vi följer Love med spänning och hoppas på många pallplatser under året!

154 Love Pålsson

 

VVS Kompaniet i Älmhult

Kaxig bygger: VVS Kompaniet i Älmhult ABDå var det dags att bygga en websida för ytterligare ett VVS företag, denna gången ett Älmhultsföretag. VVS Kompaniet i Älmhult är ett relativt ungt företag som vi nu har hjälpt lyfta sin digitala närvaro. Vi önskar Tobias, Johan och Anders ett stort lycka till med nya websidan!

 

VVS KOMPANIET I ÄLMHULT

 

 

Spångs Möbel

Spångs Möbel ABEtt anrikt företag från Älmhult har nu tagit steget in i den digitala världen. Spångs startade 1946 och har bedrivit tillverkning av kvalitetsmöbler i egen regi i över 70 år. I samarbete med UGE har vi tillsammans rullat ut en webbutik där Kaxig har levererat den tekniska plattformen och tekniken. Vi önskar Stefan Spång med familj en härlig resa med nya webbutiken!

 

SPÅNGS MÖBEL

 

 

Delikatessgrabbarna

DelikatessgrabbarnaDelikatessgrabbarna har använt vårt system Webomaten KOBRA ett antal år nu, för att visa sina produkter på nätet. Nu var det dags att modernisera websidan och göra designen responsiv. Nu ser websidan mycket bättre ut i framför allt mobil och surfplatta. Vi passade på att modernisera designen något också när vi ändå höll på. Delikatessgrabbarna ser ni normalt på marknader runt om i Sverige där dom säljer riktigt goda korvar bland annat. Vill starkt rekommendera Chillikorven som är kanon :) 

 

Delikatessgrabbarna

 

 

Lilla Skolhuset

Lilla Skolhuset

Då var det dags för nästa webbutik att se ljuset. En inredningsbutik med skön stil där Camilla har jobbat hårt för att sätta sig in i allt som hör till försäljning på nätet. Nu i december kommer de även öppna upp för handel i Lilla Skolhuset där försäljning kommer att ske vid utvalda dagar. Vi önskar Camilla och Magnus riktigt stort lycka till med nya verksamheten!

 

LILLA SKOLHUSET

 

 

Tuga Kids

Tuga KidsDet är med stor spänning vi kommer följa Rossana med hennes satsning med ny webshop för barnkläder. Extra roligt är det att hon valt att mixa kläder från ett annat Älmhultsföretag Maxomorra med andra varumärken. Vi önskar Rossana ett stort lycka till och vi hoppas att alla som läser detta tar en litet titt på websidan och kanske handlar något... Tuga Kids :)

 

TUGA KIDS

 

 

Roccia

Roccia - Hälsosam kommunikationDå har vi åter igen hjälpt vår kära samarbetspartner med nya webplats. Under många många år har vi tillsammans arbetat med stora företag inom läkemedelsindustrin. Nu var det dags att uppdatera websidan till dagens standard. Vi önskar Kia och gänget på Roccia lycka till med nya websidan :)

 

ROCCIA

 

 

Elite Oil

Elite OilElite Oil med säte i Jönköping marknadsför smörjmedel av allra yppersta kvalitet till dels den automotiva sidan, dels numera även till industrin i form av t ex skäroljor och emulsioner för mekanisk bearbetning, vilket innebär att vi har en komplett produktportfölj för samtliga kundsegment på marknaden. Lycka till med nya webbutiken :)

 

ELITE OIL

 

 

Nya Älmhultsappen

almhultsappen.jpgUnder 2017 har Kaxig profilerat och producerat nya Älmhultsappen. Appen där du hittar erbjudande och information om vad som händer i Älmhult. Under hösten väntas ytterligare en uppdatering med något som vi är säkra på kommer uppskattas!

Möckelsnäs Herrgård

Möckelsnäs HerrgårdSå var det då dags att lyfta upp Möckelsnäs Herrgård till dagens standard. Vi fick i stort sett fria händer och målet var att likna de bokningssajter som finns så att kunderna skulle känna igen sig. Lycka till Edwin och Marina med er nya fräscha websida :)

 

Möckelsnäs Herrgård 

Elmhults Screentryck

Elmhults ScreentryckVår egen kontakt vad gäller screentryck, stora färgutskrifter samt dataskuren folie för bilstripning behövde uppdatera sig på nätet och då blev det såhär, lycka till Inge :)

 

Elmhults Screentryck

Thimsfors VVS

Thimsfors VVSDå har det till slut efter flera fotouppdrag med referenser blivit dags att lansera Thimsfors VVS & Oljeservice nya websida. För denna websidan blev det mycket fokus på fina bilder för att illustrera dels vilka olika målgrupper de jobbar mot och samtidigt vilken bredd de har inom branschen. Lycka till!

 

Thimsfors VVS 

European Sportscars

ESC European SportscarsAtt få sätta tänderna i något så vackert som sportbilar är aldrig fel. Riktigt roligt att bygga denna websida och samtidigt integrera en färdig responsiv lösning för begagnade bilar. Good Luck boys :)

 

European Sportcars

Hotstuff re-design

hotstuff_new.jpgNu har hotstuff äntligen skaffat en responsiv webshop! Resultatet? Döm själv.

 

Hotstuff

Larssons resor i Stockholm

Larssons ResorEn riktigt trogen kund vi haft nästan sedan starten har nu fått en ny och modern websida. Larssons Resor från Stockholm erbjuder bussresor runtom i Sverige och Europa. Lycka till med nya websidan :)

 

Larssons Resor

Medelhavsseglarna blir responsiva

MedelhavsseglarnaMedelhavsseglarna har varit vår kund i många år, deras medlemmar har idag ett stort forum med chat och andra nyttiga funktioner. Medlemmarna kan chatta med varandra, skriva inlägg och hjälpa varandra till en oförglömlig seglats i medlelhavet och andra destinationer. Förutom detta kan de också se var de andra har sina båtar och kanske också ta och besöka dem. I år var det dags att göra hela websidan responsiv. Nu är det klart och vi önskar alla medelhavsseglare lycka till med sitt responsiva forum :) 

 

Medelhavsseglarna

Widings el i älmhult

Widings El AB i ÄlmhultDå var det dags för en riktigt etablerad elfirma att ta steget med ny websida. Widings el startades 1953 och är ett företag med lokal anknytning som utför el och tele installationer inom industri, kontor och bostäder. Vi önskar Erik och gänget lycka till med nya websidan :)

 

Widings El

Reservdelar för bakgavellyftar

Macservice i LjungbyEtt spännande företag från Ljungbytrakten tog kontakt med oss och ville starta försäljning av reservdelar till bakgavellyftar. Webbutiken är givetvis responsiv så kunderna lätt kan hitta produkterna i såväl mobil och surfplatta som i datorn. Vi hoppas att Magnus ska komma igång med försäljningen på nätet, tummen upp!

 

Macservice

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.