Hotstuff re-design

hotstuff_new.jpgNu har hotstuff äntligen skaffat en responsiv webshop! Resultatet? Döm själv.

 

Hotstuff

Larssons resor i Stockholm

Larssons ResorEn riktigt trogen kund vi haft nästan sedan starten har nu fått en ny och modern websida. Larssons Resor från Stockholm erbjuder bussresor runtom i Sverige och Europa. Lycka till med nya websidan :)

 

Larssons Resor

 

Medelhavsseglarna blir responsiva

MedelhavsseglarnaMedelhavsseglarna har varit vår kund i många år, deras medlemmar har idag ett stort forum med chat och andra nyttiga funktioner. Medlemmarna kan chatta med varandra, skriva inlägg och hjälpa varandra till en oförglömlig seglats i medlelhavet och andra destinationer. Förutom detta kan de också se var de andra har sina båtar och kanske också ta och besöka dem. I år var det dags att göra hela websidan responsiv. Nu är det klart och vi änskar alla medelhavsseglare lycka till med sitt responsiva forum :) 

 

Medelhavsseglarna

 

 

Widings el i älmhult

Widings El AB i ÄlmhultDå var det dags för en riktigt etablerad elfirma att ta steget med ny websida. Widings el startades 1953 och är ett företag med lokal anknytning som utför el och tele installationer inom industri, kontor och bostäder. Vi önskar Erik och gänget lycka till med nya websidan :)

 

Widings El

 

Reservdelar för bakgavellyftar

Macservice i LjungbyEtt spännande företag från Ljungbytrakten tog kontakt med oss och ville starta försäljning av reservdelar till bakgavellyftar. Webbutiken är givetvis responsiv så kunderna lätt kan hitta produkterna i såväl mobil och surfplatta som i datorn. Vi hoppas att Magnus ska komma igång med försäljningen på nätet, tummen upp!

 

Macservice

 

 

Uppgraderad kvartselektronik

KvartselektronikEn av våra äldre kunder ville modernisera sin websida och göra den mer lättläst och responsiv. Kvartselekronik är idag Nordens ledande leverantör av Kvartskomponenter och har sitt huvudkontor i Stockholm.

 

Kvartselektronik 

 

 

Markaryds industribyggnads ab

Markaryds Industribyggnads ABDet tillhör inte vanligheterna att vi får en kund från Markaryd. Men nu har vi det, ett kommunägt bolag som har till uppgift att bygga och förvalta industri- och hantverksfastigheter inom Markaryds kommun. En ny responsiv websida för att presentera de olika fastigheterna. Lycka till :)

 

MIBAB

 

Miljövänlig produkt helt rätt i tiden

EcoFireProtectionIdag lanserade EcoFireProtection sin nya websida, med en spännande produkt; ett miljövänligt brand- och flamskydd med tunga referenser i bagaget. Vi önskar Mats lycka till med nya webben :)

 

EcoFireProtection

 

 

Älmhults-appen och HP Älmhult

Älmhultsappen HP ÄlmhultSå var det dags för första projektet i app-världen... En app för alla butiker och konsumenter i Älmhult. Ett spännande projekt där allt fokuserats på att få konsumenter att nappa på lokala butikers erbjudanden. Fokus har alltså varit att behålla den lokala handeln på orten i Älmhult. Redan nu planeras steg 2 i utvecklingen av appen och det är redan nu en succé med runt 1000 nedladdningar...

 

Handelsplats Älmhult

 

 

EMHR Personalutveckling och bemanningstjänster

EMHR ÄlmhultEMHR ett företag som jobbar med personalutveckling och bemanningstjänster. Webproduktion i samarbete med UGE. Vi önskar EMHR all lycka med den nya websidan :)

 

EMHR

 

 

Ny websida för Gerts Busstrafik

Gerts BusstrafikSå var det dags att uppgradera Gerts Busstrafiks web till mer modernt stuk med responsiv design och lite nytt smått och gott. Vi vet att uppdateringarna kommer bli enklare och snabbare... Lycka till :)

 

Gerts Busstrafik

 

 

Livinghouse - riktigt boende i Thailand

Livinghouse ThailandÄr du på jakt efter ett riktigt fint boende i Thailand? Då ska du inte tveka.. kontakta Mats på Livinghouse så ordnar han ditt drömboende i Thailand. Vi önskar Mats all lycka med den nya websidan :)

 

Livinghouse Thailand

 

 

Älmhultsbostäder

ÄlmhultsbostäderUnder 2015 fick Älmhultsbostäder en helt ny responsiv sajt. Koncept och den grafiska design utvecklades av vår samarbetspartner UGE, och Kaxig AB stod för förverkligandet av det hela rent tekniskt.

 

Älmhultsbostäder

 

be businessretreat ny kursgård i Älmhult

be business retreat i boastadAtt bygga en websida för en så stor satsning som för be business retreat är riktigt roligt. Vi hoppas att kursgården blir en riktig succé och önskar Åsa Rexare Thulin en riktigt god start på verksamheten!

 

be. business retreat

 

MR Jakt, en ny webbutik mitt i älgjakten

MR JaktEfter mycket planerande för att dra igång en webbutik med inriktning på jakt och fritid har vi på uppdrag av Mattias Ringström äntligen haft websläpp. Mattias är känd inom jakt via hans jaktfilmer, senast "Älgjakt i Småland" där vi på Kaxig redan då samarbetade med Mattias med filmredigering. Vi ser med spänning fram emot en lyckosam webbutik!

 

MR Jakt

 

Ny responsiv filterkatalog

Fleet TecEfter ombyggnation och anpassningar till en modern plattform med responsiv webdesign och större mer avancerad filterkatalog har vi nu efter sommarens arbete släppt Fleet Tec´s nya websida. En websida med riktigt avancerad administration för hantering av filter inom fordonsbranschen.

 

Fleet Tec

 

Websläpp mitt i säsongen, Linnés Råshult

Linnés Råshults nya websidaAtt arbeta mitt under semestertid och samtidigt under kundens absolut mest stressiga tid under året har varit en utmaning. Nu är websidan om kulturreservatet Linnés Råshult klar. Nu är den nya websidan anpassad för såväl surfplattor som mobiler!

 

Linnés Råshult

 

Först multistarter, nu krankamera

Krankamera by SafedrivingNu rullas den nya websidan för Krankamerasystemet by Safedriving. Den andra webben utav totalt 3 som ska lanseras under året. Först ut var Multistarter, en sajt tillägnad en unik produkt som starthjälp för urladdare batterier i alla typer av fordon. Nu släpps Krankamera som har anpassade kamerasystem för alla typer av lyftkranar. Inom kort kommer den sista sajten släppas, som riktar in sig på backkamerasystem och andra produkter för säker körning i trafiken. Den kommer också att bli samlingssajt för att komma åt alla webbarna. Lansering under augusti.

 

Krankamera

 

Större tryck än vanligt under Swedenrock

Swedenrock Festival 2014Årets festival för Swedenrock genererade bra mycket mer trafik än vanligt på deras websida. Förutom att festivalen var slutsåld så kolliderade den med tågstrejken vilket resulterade i massa informationssökning på swedenrock.com för att få tips om alternativa sätt att ta sig till festivalen. Utan att nämna några siffror kan vi säga att sidan besöktes flerdubbelt mer än normalt. Trots detta fungerade websidan perfekt under hela festivalen.

Nytt spännande turistprojekt påbörjas

TurismEn trogen kund sedan 8 år tillbaka har nu bett oss modernisera deras webplattform för att underlätta uppdateringar och samtidigt säkerställa websidan för dagens teknik med allt från smartphones till surfplattor och datorer. Ett spännande projekt som måste driftsättas innan semestern, det vill säga mitt i högsäsongen. Vi ser fram emot att få detta klart i början på Juli och återkommer när websidan släpps.

Ny websida släppt idag, Key to Satori

Key To SatoriDå var det dags för en av våra grannar i kontorshotellet att släppa sin nya websida. En websida som gick ganska snabbt att producera eftersom vi sågs i stort sett varjefrukost och kunde bolla vidare med idéer och design. Lycka till Morgan på Key to Satori!

 

Key To Satori

 

Joachim på inspirationsresa

Nu mellan den 19 och 25 maj är jag på resande fot i Tyskland på kombinerad inspiration- och avkopplingsresa. Kommer att hårdtesta nya kameran så man blir bekant med alla finesser. Kommer tillbaka den 26:e för att ta nya hårda tag med våra produktioner. Så länge finns Jörgen på plats och håller ställningarna.

Fotoutrustningen uppgraderas

Sony A99Nu har fototekniken kommit så långt att vi beslutade oss att införskaffa oss en riktigt bra systemkamera i fullformat med bra optik och nödvändiga tillbehör. Nu har kameran äntligen packats upp och närmsta månaden ska den hårdtestas så vi kan erbjuda våra kunder riktigt vassa bilder. I vårt fall valde vi varken Nikon eller Canon utan en Sony A99 som gör det möjligt att använda vår gamla optik samt att vi får enorma möjligheter att filma med riktigt hög kvalitet.

Websida 2 av 3 släppt idag

Älmhults NäringsfastigheterIdag har vi släppt den andra websidan i multisajten som innefattar Tornett (kontorshotellet) och dess ägare Älmhults Näringsfastigheter. Den sista ut kommer släppas framåt sensommaren, ÄBO som vi producerar i samarbete med UGE. Denna websida presenterar dagens bestånd av fastigheter för uthyrning till företag. 

 

Älmhults Näringsfastigheter

 

Backup på plats

Oj oj oj, vilken vecka. Den 8:e april programvaran som hanterar vår epost att fungera och vi har nu haft några svettiga dygn med att installera ny server, ny programvara och lagt upp alla cirka 400 epostkonton samt meddelat samtliga vad som hänt och hur den nya mailservern fungerar. Detta är första gången vi haft en så stor driftstörning sedan vi startade med serverdrift 2006. Nu är allt igång och snurrar och vi har programmerat en speciallösning för de som ville återskapa sina brevlådor. Nu är den nya servern igång och vi kan pusta ut, kanske ytterligare 8 år ;) Tack alla kunder som hade tålamod under de 12-18 timmarna som servern stod still!

Starke man och sågverk, två webbar på en gång

Bengtssons SågverkJaha det är inte varje dag vi har två websläpp på samma dag, men idag hände det. Bengstssons Sågverk och Armwrestling ett samprojekt där far och son står för varsin web. Torbjörn med sågverket och hans son Glenn med flickvän som är enormt framgångsrika inom armbrytning såväl i Sverige som utomlands. 

 

Bengtssons Sågverk  Armwrestling

 

Årets tredje websläpp, Multistarter

Multistarter by SafedrivingJaha, det var många websläpp, den tredje på styvt en månad. Multistarter är en spännande produkt som gör det möjligt att starta en bil, mc, scooter, husbil eller båt med hjälp av en 400 gram lätt liten dosa. Fungerar hur bra som helst. Man kan dessutom ladda mobil och dator samt att den har inbyggd ficklampa. Ett måste för alla som är på resande fot och inte vill bli ståendes med bilen och heller inte ha en oladdad mobil. En mycket uppskattad websida! Tack Kenneth för ´jag älskar denna websidan grabbar´. Underbart :)

 

Multistarter

 

Årets andra websläpp, Växande Älmhult

Växande ÄlmhultIdag har vi precis släppt lös Växande Älmhults nya websida på nätet. Givetvis responsiv design för att fungera bra i såväl surfplatta som smartphone. Ta gärna en titt på sidan...

 

Växande Älmhult

 

Årets första websläpp, Tornett

Tornett ÄlmhultDå var det äntligen dags att rulla ut sidan Tornett.se, en websida helt responsiv. Ett samarbete mellan Kaxig och UGE. Tornett är namnet för kontorshotellet där vi själva precis flyttat in. I skrivande stund har det flyttat in ytterligare 2 hyresgäster, kul :) Ta gärna en titt på websidan...

 

Tornett

 

Vi är på Formexmässan

Kaxig på FormexIdag den 16:e och i morgon den 17:e är det stängt på kontoret. Vi är uppe i Stockholm på Formexmässan för att inspireras och träffa leverantörer för vårt projekt Pyzzel.com. Givetvis kan vi nås via telefon i vanlig ordning!

Nytt år, nya lokaler

Tornett ÄlmhultDet är nu 15 år sedan vi startade Kaxig nere i en källarlokal vid torget i Älmhult. Sedan dess har vi huserat i gamla Gotthards kontor på Eriksgatan som totalrenoverades 2001 och ytterligare en källarlokal på Norra Esplanaden de senaste 4 åren. Vi tyckte nu att det var dags för en lokal där vi kunde nätverka tillsammans med andra företag. När kontorshotellet Tornett stod färdigt blev vi första hyresgästen in. Nu väntar vi bara på att fler ska flytta in och att vi ska komma i ordning...

Skickar
 
Formuläret skickades

Kaxig AB använder cookies. När du använder vår webbsida godkänner du det, så läs gärna mer om vad cookies är och hur de funkar i vår cookiepolicy.

OK, då vet jag!