Nya Älmhultsappen

almhultsappen.jpgUnder 2017 har Kaxig profilerat och producerat nya Älmhultsappen. Appen där du hittar erbjudande och information om vad som händer i Älmhult. Under hösten väntas ytterligare en uppdatering med något som vi är säkra på kommer uppskattas!

Möckelsnäs Herrgård

Möckelsnäs HerrgårdSå var det då dags att lyfta upp Möckelsnäs Herrgård till dagens standard. Vi fick i stort sett fria händer och målet var att likna de bokningssajter som finns så att kunderna skulle känna igen sig. Lycka till Edwin och Marina med er nya fräscha websida :)

 

Möckelsnäs Herrgård 

Elmhults Screentryck

Elmhults ScreentryckVår egen kontakt vad gäller screentryck, stora färgutskrifter samt dataskuren folie för bilstripning behövde uppdatera sig på nätet och då blev det såhär, lycka till Inge :)

 

Elmhults Screentryck

Thimsfors VVS

Thimsfors VVSDå har det till slut efter flera fotouppdrag med referenser blivit dags att lansera Thimsfors VVS & Oljeservice nya websida. För denna websidan blev det mycket fokus på fina bilder för att illustrera dels vilka olika målgrupper de jobbar mot och samtidigt vilken bredd de har inom branschen. Lycka till!

 

Thimsfors VVS 

European Sportscars

ESC European SportscarsAtt få sätta tänderna i något så vackert som sportbilar är aldrig fel. Riktigt roligt att bygga denna websida och samtidigt integrera en färdig responsiv lösning för begagnade bilar. Good Luck boys :)

 

European Sportcars

Hotstuff re-design

hotstuff_new.jpgNu har hotstuff äntligen skaffat en responsiv webshop! Resultatet? Döm själv.

 

Hotstuff

Larssons resor i Stockholm

Larssons ResorEn riktigt trogen kund vi haft nästan sedan starten har nu fått en ny och modern websida. Larssons Resor från Stockholm erbjuder bussresor runtom i Sverige och Europa. Lycka till med nya websidan :)

 

Larssons Resor

Medelhavsseglarna blir responsiva

MedelhavsseglarnaMedelhavsseglarna har varit vår kund i många år, deras medlemmar har idag ett stort forum med chat och andra nyttiga funktioner. Medlemmarna kan chatta med varandra, skriva inlägg och hjälpa varandra till en oförglömlig seglats i medlelhavet och andra destinationer. Förutom detta kan de också se var de andra har sina båtar och kanske också ta och besöka dem. I år var det dags att göra hela websidan responsiv. Nu är det klart och vi önskar alla medelhavsseglare lycka till med sitt responsiva forum :) 

 

Medelhavsseglarna

Widings el i älmhult

Widings El AB i ÄlmhultDå var det dags för en riktigt etablerad elfirma att ta steget med ny websida. Widings el startades 1953 och är ett företag med lokal anknytning som utför el och tele installationer inom industri, kontor och bostäder. Vi önskar Erik och gänget lycka till med nya websidan :)

 

Widings El

Reservdelar för bakgavellyftar

Macservice i LjungbyEtt spännande företag från Ljungbytrakten tog kontakt med oss och ville starta försäljning av reservdelar till bakgavellyftar. Webbutiken är givetvis responsiv så kunderna lätt kan hitta produkterna i såväl mobil och surfplatta som i datorn. Vi hoppas att Magnus ska komma igång med försäljningen på nätet, tummen upp!

 

Macservice

 

Vi använder cookies