jocke_mello.jpgTänk att det är 50 år sedan jag föddes... det kanske man skulle fira lite extra!

Min tanke är att slå ihop det vanliga Mellofirandet som jag brukar ha varje år med lite större kalas och då blir vi fler gäster vilket innebär att vi inte kan vara hemma. Vi har bokat lokal i Damnsnäs skola dit ni är välkomna lördagen den 11:e mars klockan 17.00 Vi bjuder på min favoritmat (smörgåstårta), kaffe och tårta. Till detta kommer det att finnas både öl, vin och kanske något annat gott att dricka. Har ni barn som gillar Melodifestivalen, ta med dem också :) Till Mellotävlingen kommer det att finnas snacks i vanlig ordning! Festen pågår till siste man eller kvinna går hem ;)

Vill ni komma, anmäl er genom att fylla i formuläret nedan. Helst senast den 5:e mars
Varmt välkomna!

REDAN ANMÄLDA TILL FESTEN 53 st: Anneli, Annette, Erik, Sofia Stoffe, Matilda, Stig, Ros-Mari, Staffan, Emelie, Linus, Hanna H, Vilma, Emma P, Eva, Bengt H, Maggan, Joel, Marie, Bengt L, Monica, Johan H, Emma W, Sven-Erik, Diane, Curt, Gunilla, Stefan, Karin, Anna, Mattias, Alexnder, Filip, Johan O, Emma O, Casper O, Wilma O, Alvin O, Torbjörn, Magdalena, Fredrik, Hanna, Lilly, Love, Oliver, Matilda, Hanna, Adam, Micke, Ulrika, Felix och Casper (och Jocke själv så klart)

Vilka är ni som kommer

Speciella önskemål mat?

mellobild.avifTippa placeringen i Mellofinalen!

Alla som kommer på festen kommer att få en tävlingslapp med alla bidrag som tävlar i finalen. Skriv vilken placering du tror bidragen kommer att hamna på. Vi riggar upp med projektor och bra ljud så vi alla kan både se och lyssna på Mello klockan 20.00. Vinnaren kommer att få ett riktigt gott pris! Lappen lämnas in efter alla bidrag har framförts. Rättning sker direkt när vi vet resultatet och vinnaren kommer kunna åka hem med heder och "gotte" för att klara resterande av helgen!

Alla frågar vad jag önskar mig... och det är ju inte lätt.

  • Jag har precis anmält mig till en biodlarkurs och vet inte riktigt vad jag gett mig in på... det enda jag har är en kursplan och en bok.
  • Jag skulle vilja lära mig att slå gräs med en riktig lie... gräs har jag men inget mer ;)
  • Gillar upplevelser i alla dess former, musik, hockey eller natur.
  • Har efter vår resa till Mexico börjat gilla Tequila men är också väldigt svag för öl och Jägermeister. 

Damsnäs skola

druidgarden2.jpgPå kartan ser ni var lokalen ligger.
Vägbeskrivning från 23:an i höjd med norra infarten till Älmhult:

Sväng österut mot Häradsbäck/Tingsryd.
Efter cirka 1,1 km ligger en gul byggnad på höger sida.
Här finns gott om plats för bilar att parkera.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.