Utveckling av appar

Sedan några år tillbaka har vi även arbetat med appar. Det har blivit såväl interna appar som kommersiella med tusentals användare. Möjligheterna är många då man kan interagera mellan användare och mottagare på ett mer omfattande sätt än på en traditionell websida. Utvecklingen är i ständig rörelse framåt med en uppsjö olika tekniker för att kunna leverera rätt app i rätt plattform utvecklad med effektivaste teknik. En stor utmaning att hänga med!

Älmhultsappen drivs av Handelsplats Älmhult. Appen har utvecklats för att ge butikerna en möjlighet att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till sina kunder. Användarna av appen är människor som bor, arbetar eller turistar i Älmhult. Butikerna skapar erbjudanden, kuponger och nyheter. I appen återfinns även en gedigen evenemangsguide, dagens lunch och senaste tillskottet, digitala presentkort. Cirka 3000 använder appen idag.

EU Plast i Delary gav oss uppdraget att via en app planera det dagliga arbetet med personal och maskiner. Planeringen sker lokalt och personalen runt om i landet får löpande information om förändringar om inplanerade arbeten. Ett ovärderligt verktyg som ger full kontroll på verksamheten.

Fanhultstvätten har under flera år genomgått en digitalisering av sin verksamhet. Förutom att vi har byggt websida med tillhörande e-handel har vi också byggt en app som kunderna kan använda. Varje plagg med tvättservice har en unik streckkod som gör det möjligt att spåra plagget. Allt lagras så att beställning av nytt plagg kan beställas när antalet tvättar som plagget ska hålla har uppnåtts. Kunden kan läsa in strecckoden via appen och notera en skada som behöver åtgärdas i skrädderiet. När plagget kommer in i tvätteriet och läses in så notifieras man om att plagget behöver lagas. Full kontroll på tvätteriet med andra ord.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.